Bejelentés


Mészáros Zoltán rajongók clubja Mindenkinek aki rajong Zoli-ért!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás
Üzenjetek Zolinak! Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Limnosa [ 2011-09-29 12:01 ]

Csatlakozok Bowie véleményéhez, szerintem is össze kéne hozni egy találkát :) Legalábbis én személy szerint örülnék neki, ha végre láthatnám...Bowie [ 2011-07-31 21:41 ]

A Facebookon nem lehetne összehozni egy találkozót Zolival? Ahogy láttam vannak vagy 500-an, akik bejelölték barátnak. Szerintem komoly érdeklödés lenne iránta. Söt, valamelyik média is csatlkazohatna a fórumhoz. Ahogy néztem a neten, lenne miröl meséjen, kalandos éltetet él.
Üdv
BowieMészáros Zoltán Club [ 2011-04-11 08:06 ]

Kedves Limnosa!
Örülök hogy ismét az oldalamon üdvözölhetlek,remélem tetszik!
Meglátom mit tehetek az ügy érdekében:-)
Üdv:
A szerkesztőLimnosa [ 2011-04-10 17:39 ]

Tisztelt Szerkesztő úr!

3/4 év után megint itt vagyok. Visszaolvasva az üzeneteimet rémes dolgokat írtam, többek között haragból kérdeztem ilyeneket. Szánom-bánom mindazt, és azért szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne-e levenni azokat.
Negértését előre is köszönöm:
BMészáros Zoltán Club [ 2011-04-07 15:47 ]

Kedves AAA!
Köszi szépen a többszöri bejegyzést!
Nem vesztem el itt vagyok! Figyelmedbe ajánlanám a honlap kezdő oldalát amit most ide be is másolok:
,,A vendégkönyvben szívesen fogadom mindenki hozzászólását a honlappal kapcsolatban, valamint a Zolinak szánt személyes jellegű üzeneneteket pedig továbbítom neki.,,
Tehát az üzeneteket Zoli is olvassa és vele közös egyeztetés után kerülnek csak a válaszok az üzenő falra.
Szíves figyelmedbe ajánlanám többek közt hogy ez egy rajongói oldal és nem Zoli hivatalos honlapja!
Üdv:
A szerkesztőMészáros Zoltán Club [ 2011-04-07 15:36 ]

Kedves Darkness! Köszönjük bejegyzésed,azt tudom javasolni hogy látogass vissza gyakran az oldalra mert folyamatos fejlesztés alatt áll. Egy on line chat kialakitása van folyamatban, ahol majd meghatározott időpontokban tudtok Zolival beszélgetni!
Üdv:
A szerkesztőAAA [ 2011-03-02 22:55 ]

Na már a Szerkesztő Úr is elveszett. ?
AAA [ 2011-02-26 14:09 ]

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Lehet hogy olvassa, lehet hogy nem. Egy dolog viszont biztos, hogy nem válaszolt még senkinek.darkness [ 2011-02-24 23:30 ]

Volt szerencsém személyesen találkozni Zoltánnal egy színházi fesztiválon akkor Ő a Marosvásárhelyi színháznál volt. Egy névjegykártyát is kaptam tőle aminek a hátoldalára írta rá a nevét. Szívesen beszélgetnék vele, ha lenne rá lehetőség, hátha emlékszik még rám.Mészáros Zoltán Club [ 2011-02-18 14:10 ]

Kedves AAA!
Ezt a honlapot Zoli is olvassa,és folyamatban van egy on line chat létrehozása ahol személyesen tudtok vele beszélgetni,meghatározott időpontokban!
Üdv.
A szerkesztő.AAA [ 2011-02-17 23:06 ]

Üzenjetek Zolinak!

Akkor miért nem Ő válaszol?Mészáros Zoltán Club [ 2010-12-31 19:16 ]

Minden kedves látogatónak Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!Zoli és a szerkesztő!Mészáros Zoltán Club [ 2010-12-01 12:33 ]

Kedves Csegedi Judit!
Köszönöm a bejegyzésed,természetesen olvassa Zoli is.Terveink között szerepel egy Online chat kialakitása is mikor Zoli-val fogtok tudni személyesen chatelni.Ezért javaslom látogass vissza gyakran az oldalra ahol folyamatosan tájékoztatást kapsz az aktuális hírekről,változásokról.
üdv:
A szerkesztőCsegedi Judit [ 2010-12-01 12:28 ]

Üdv.Remélem Zoli is elolvassa az üzeneteket. Örvendek , hogy újra hallok Róla . Nagyon régi ismerőse és rajongója vagyok. Még többet szeretnék tudni és hallani életéről , munkájáról. Sok sikert . .. Puszilom igaz baráti szeretettel JUTKA , Sepsiszentgyörgyről .Luca [ 2010-07-27 20:45 ]

Kedves szerkesztő, tetszik a munkája, a honlapja, de ,,,,
Legyen kedves, kézvetlen és baráti azokkal, akik az oldalt megkeresik és írnak is a vendégkönyvbe, mert őket is a femt felsorolatk hajtják. Ne oktasson ki és ne olvasson be senkinek, ne is értem miért teszi. Limnosa csak kérdez, kedvesen kérdez, érdeklődik. Nem tudhatja, ki van a háttérben, hány éves, hogy gondolk, nem ismeri a személyiségét. Hagjyja az arroganciát és kipoktatást a haragszom rád oldalaknak, akik gyúlöletből akarnak profitálni, mi meg mradjunk egy nagy család, akiket valamiért érdekel Mészárso Zoltán. Érdekes lenne egyszer egy Chattet leszervezni vele.
Remélem nem haragudott meg, nem volt szándékom megbántani'
Varga LucaMészáros Zoltán Club [ 2010-07-24 07:25 ]

Kedves Pepe! Az üzenőfalra írt leveledre is itt válaszolnék.
Igaz, hogy ez az oldal egy rajongói klub, és mint a honlap bevezető oldalán is írtam azt a célt szolgálja, hogy Zoliról minél több információt megtudjanak, akik ide látogatnak. Azonban ez nem pletykarovat, ami kitárgyalja bárki magánéletét. Továbbá Zoli kérése, hogy a nagyon személyes jellegű információk ne itt kerüljenek megbeszélésre.
Örülök, hogy tetszik az oldal. Köszönöm az észrevételt, teljesen igaz, ráérünk 70 éves korábban művészurazni Zolit. Ennek érdekében megteszem a megfelelő lépéseket a honlap oldalain.
A kapcsolatot már felvettem a hivatalos honlap készítőivel már hetekkel ezelőtt, de sajnos még nem tették meg a megfelelő lépéseket, hogy ez az oldal is ott szerepeljen a linkek között.
Üdv
A szerkesztő
Mészáros Zoltán Club [ 2010-07-24 06:58 ]

Kedves Limnosa!
Az első kérdésedre a válaszom, hogy jövedelemszerzéseddel,haszonhúzásoddal kapcsolatban nem hiszem hogy nyilatkoznom kellene.A képeket pedig nem szalajtottam, hanem tudod, \"aki keres az talál\", egy részüket pedig Zolitól kaptam.
Üdv
A szerkesztőPepe [ 2010-07-23 13:40 ]

Limnosa, melyik nevedből? A Mészárosból, vagy az Urbánból? Van mind a kettőből vagy százezer Magyarországon.
Gartulálok a szerkesztőnek, jó az oldal. Egyetlen észrevételem lenne, ha lehetne, hogy ne "művészurazza" Zolit, mert igaz, hogy az, sőt nagyon jó, de szerintem egy rajongói klubhoz jobban illik egy közvetlenebb Zoli, vagy Zoltán, ahogy más oldalakon is említik. Szerintem a "művész úr" jelzőt kezdjük el majd 70 éves korában, addig legyen Zoli, mert szerencsére nagyon Zolis, s Zoli a kedvenc, nem a komolyságba burkolódzó "művész úr". Ahogy nézem a fotóit még mindig az a mosolygós hatalmas aurával rendelkező férfi, akire nagyon nehezen lehet csak rosszat mondani, így kedvenctipus. akkor viszont Zoli :)
A másik, hogy fel kéne vennie a hivatalos oladlát készítőkkel a kapcsolatot, hogy ennek az oldalnak a linkjét is tegyék fel oda.
Üdvözlettel
PepeLimnosa [ 2010-07-16 18:45 ]

Kedves Szerkesztő úr!

Tegyük fel,ha rokonságban lennék vele, elég közeliben, nem tudnék valahogy hasznot húzni a nevemből? persze ez csak feltevés, semmi komoly...amúgy még az a kérdésem lenne, hogy a képeket honnan szalajtotta? :)
Válaszát előre is köszönöm
BMészáros Zoltán club [ 2010-06-21 08:41 ]

Icus!

Köszönjük szépen kedves szavaidat.
A szerkesztő.Icus [ 2010-06-21 08:03 ]

Nagyon szerettem és szeretem nézni az Angyalbőrben c. filmet.Zoli nagyon jó színész,és nagyon sármos férfi.Mészáros Zoltán club [ 2010-06-19 21:41 ]

Kedves Érdeklődő (Limnosa)!

Először is köszönöm szépen az érdeklődő levelét!
Kérdéseire a válaszokat a következőkben adom meg: Mészáros Zoltán színművész
egyebek mellett hangoskönyvek kiadásán is dolgozik (CD formátumban). Ajánlom figyelmébe a színművész úr előadásában nemrég megjelent, Móra Ferenc Rab ember fiai című művet. Valamint hamarosan megjelenik ugyancsak Móra Ferenctől a Kincskereső kisködmön című regény szintén hangoskönyv változatban.
Legfrissebb információim szerint "szakmai útra" a szeptemberi Próbafény című előadásra érkezik Magyarországra, amelynek szervezése még folyamatban van. Erről pontosabb információt a későbbiekben itt a honlapon fog találni.
Igyekszem mindenki számára friss információkkal szolgálni a művész úrról, amelyek ezen a fórumon megtalálhatóak lesznek.
Terveim között szerepel egy riport készítése is vele, remélhetőleg mindenki számára érdekes kérdésekkel (ami a riportok, cikkek rovatban lesz olvasható). Így ha lehetősége van rá, látogassa a honlapot a későbbiekben is, mert újabbnál újabb információk kerülnek majd feltöltésre.
Remélem minden kérdésére kielégítő választ adtam. Amennyiben további kérdése lenne még várom levelét.

Üdvözlettel

a szerkesztő

Limnosa [ 2010-06-17 21:28 ]

Kedves Szerkesztő úr!

Ha szabad kérdeznem, honnan ismeri ön Mészáros Zoltán...urat? Ezenkívül szeretném megtudni, hogy most dolgozik e valamin, valahol, és azt, hogy szeptemberben jön Magyarországra? Előbb nem? Szívesen várok róla mindenféle információt, ha tudna nekem szolgálni ilyenekkel, és ígérem, hogy nem élek vissza velük...nem akarok se új oldalt, se cikket írni róla, csak kíváncsi vagyok.
Előre is köszönöm
BEra [ 2010-06-04 19:43 ]

Szia Zoli, szeternélek élőben is látni, de nem tudom, hogy hol játszol. Hiába kerestem az interneten, nem találtam semmit. Nagyon jo ez az oldal, jó hogy végre van valami rólad is.
Puszi egy rajongódtól
Era
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!